Progesteron 2018-04-24T21:29:01+00:00

OM Progesteron

Progesteron

Två nya ekologiska progesteronkrämer i två styrkor finns nu ifrån Matriarch

Anmälan HÄR 

Pg

De här två krämerna innehåller minimalt med tillsatser. Krämen är parfymfri, innehåller inga petrokemiska derivat, inga konstgjorda färg- eller doftämnen, inga parabener, ingen citronsyra, ingen soja och är endast testad på människor. Progesteronet är tillverkat från diosgenin utvunnet ur mexikansk vildjams (ej soja). Den lufttäta flaskan ökar hållbarheten och minskar behovet av konserveringsmedel. Konserveringsmedlet som används är barkextrakt från poppel. Båda krämerna innehåller en relativt hög mängd E-vitamin från solrosolja som är en stark antioxidant och hudvårdande. E-vitamin gör progesteronet lättupptagligt och bidrar dessutom till att lindra besvär som ömma bröst. Konsistensen är krämig och är lätt att smörja in utan att kladda, den tas snabbt upp av huden utan att lämna någon hinna. Leverantören har noggran kvalitetskontroll för att säkerställa mängden progesteron. De är godkända av organisationen EcoCertFör att veta hur mycket du behöver smörja, bör du göra en hormonanalys

007334jkk 500x500

NY PUMP – NY DOSERING Natural Progesterone 20
Motsvarar de flesta andra progesteronkrämer på marknaden idag. Den innehåller dock något mer progesteron och har en koncentration som gör det matematiskt enklare att räkna ut rätt dos. Det är en pumpflaska. Flaskan innehåller totalt 50ml kräm vilket motsvarar 50 doser à 20mg.
Ett pumptryck motsvarar 10mg. Ett struket kryddmått (1ml) ger 20mg progesteron och motsvarar ungefär 1-2 månaders förbrukning. 20mg motsvarar 2 pumptryckningar. Använd 1-2 pumpar morgon och kväll, vilket motsvarar 20-40mg per dag. (Har du regelbunden menscykel kan du använda den från dag 16-28, är du i klimakteriet kan du ta i 3v och göra uppehåll 1v.) För att veta hur mycket du behöver smörja, bör du göra en hormonanalys

Anmälan HÄR 

00837hjadf 500x500

NY PUMP – NY DOSERING Natural Progesterone 100    
Den här är betydligt mer koncentrerad och är avsedd för dig som av olika anledningar behöver mer progesteron för att få önskad effekt. Tex vid svår PMS med både fysiska och psykiska symptom, PCOS eller endometrios. Det är en pumpflaska. Flaskan innehåller totalt 50ml kräm vilket motsvarar 50 doser à 100mg.
Ett pumptryck motsvarar 50mg.
 Ett struket kryddmått (1ml) ger 100mg progesteron och motsvarar ungefär 1-2 månaders förbrukning. 100mg motsvarar 2 pumptryckningar. Använd 1 pump morgon och kväll, vilket motsvarar 50mg per dag. (Har du regelbunden menscykel kan du använda den från dag 16-28, är du i klimakteriet kan du ta i 3v och göra uppehåll 1v.) För att veta hur mycket du behöver smörja, bör du göra en hormonanalys

Anmälan HÄR 

Kontakta oss

Vänligen kontrollera din e-postadress en extra gång och glöm inte att fylla i ditt telefonnummer, så återkommer vi inom kort.

Kontakta oss
Icon

RECENSIONER

Vad tycker och tänker andra om Eva-Lotta eller den hjälp de fått?

Är det något det här landet behöver (och alla andra också) så är det nytänk inom kost och hälsa. Något som Eva-Lotta personifierar. Jag är henne evigt tacksam för de råd jag har fått.

Christian Ravn-Holm

Nytänkande, envis, tydlig med ett syfte att öka medvetande om hur hälsan påverkas. Sjukdom ökar och med god kunskap kommer Eva-Lotta kunna hjälpa allt fler med hennes stora brinnande engagemang.

Nadja Öström fd. Ordf. Sköldkörtelföreningen

Med stort engagemang och en imponerande kunskap sprider Eva-Lotta hälsoråd och försöker påverka och förbättra situationen för våra barn. Hon är en sann inspiratör som drivs av passion och vetenskap.

Christine Almevind Starck

Med kunskap i absolut framkant, och helhjärtat engagemang i varje detalj, sprider Eva-Lotta kunskap både som inspiratör och rådgivare.

Karin Ehlers

För sitt arbete med att skapa förståelse och kunskap om innehåll och näring i kosten.

Christine Aspeqvist

För hennes omättliga kunskap om kost o näring. Vägleder oss så att kroppen ska få det ultimata stödet för att läka olika tillstånd o sjukdomar. Att hjälpa människor bli friskare, starkare o piggare. En mycket inspirerande själ. Med naturlig ekologiskt synsätt för människan o naturens bästa. För allas gemensammas bästa. Tack för du finns Eva-Lotta Ryd

Cecilia Widén

VÅRA TJÄNSTER

Detta är din hälsomottagning på nätet. Funktionsmedicin är ett förebyggande, holistiskt och individualiserat tillvägagångssätt, som syftar till att finna grundorsaken, stödja livskvaliteten och förebygga sjukdom. Varje patient är unik och varje kropp är ett holistiskt system.

Eva-Lotta Utbildningar

Wave

EvaLottaUtbildningar.se Tjänster och webbshop, Funktionsmedicinsk rådgivning, Kost och hälsorådgivning, Kurser, Föreläsningar, Hormonhälsa och Medveten andning.

Besök sidan

Mat för barn

Wave

Matforbarn.se är en sida med fokus på kost, hälsa, skolmat, naturlig mat med naturliga fetter, sockersmart, näringstät för pigga friska barn.

Besök sidan

Eva-Lotta Ryd

Wave

Evalotta.info är en sida med fokus på kost, hälsa, sjukdomar, blodsocker, insulin, självläkning, naturliga fetter och minska på inflammationsdrivande kost.

Besök sidan
Translate »