OM FÖRELÄSNINGAR

Kunskap är inte tungt att bära, låt dig inspireras

Icon

FÖRELÄSNINGAR

Funktionsmedicin – Kost – Hälsa – Hormonhälsa – Mat för barn – Kurser – Föreläsningar – Medveten andning – Hälsotester – Friskvård – Funktionsmedicinsk företagshälsovård

Föreläsningar för företag, kommuner, förbund, organisationer eller föreningar
En föreläsning kan vara en perfekt kick för att öppna upp till mera engagemang och ökad kunskap om det personliga ansvaret för sin hälsa. Föreläsningar inom kost, hälsa, träning och livsstil sker alltid på en professionell nivå. Ur ett företagsekonomiskt perspektiv är det mycket lönsamt att satsa på hälsa.

Populära föreläsningar:

*Det finns möjlighet att paketera och skräddarsy föreläsningen efter era behov samt anpassa innehåll och omfattning efter situation och för vilken ålderskategori, allt ifrån unga till gamla.

Syftet med föreläsningen är att motivera, inspirera och ge personer insyn i hur man kan påverka sin hälsa och bli kapten på sin egen båt. Genom att leverera en modern, vetenskaplig och funktionsmedicinsk kunskap om hur man kan må sitt allra bästa. Deltagarna får med sig verktyg för balans och ett friskare liv.


TID: Hur lång tid ska föreläsningen vara? Vad passar er bäst? 45 min, 1h, 1,5h, 2h, 3h eller enligt önskemål. Från 1,5h långa föreläsningar brukar det passa bra att lägga in en bensträckare eller fika.


PRIS: Pris beror på omfattning, upplägg och antal personer. 
-Varför är det så? Jo det är ungefär som ett teaterbesök, en konsert, bio eller någon annan upplevelse, därför kan priset variera. Resekostnader eller övernattningskostnad tillkommer beroende på geografiskt läge. Man kan få en Offert och eller Orderbekräftelse och man betalar via en faktura, Bg eller Swish.

Anmäl ditt intresse här, en förfrågning eller offert


Det finns tydliga kopplingar mellan kost, motion, vikt och sjukfrånvaro men denna ohälsa kan förebyggas. Vi alla har nog upplevt känslan av ett lågt blodsocker och hur det påverkar vår energinivå och koncentration. Många som tränar kanske känner att det spelar ingen roll hur mycket dom än tränar så försvinner inte de där ”extra kilona”. Om vi tankar med fel bränsle så kan det även påverka precisionen och vår uthållighet. Att alla mår bra av att träna är närmast en självklarhet, men det kan också vara en viktig säkerhetsfråga i vissa sporter!


Tidningen CHEF nr.11 2014 uppger enligt en ny undersökning att ohälsa kräver mycket tid av t.ex chefer/ledare drygt en arbetsdag per månad läggs på att hantera medarbetares ohälsa. Ohälsan ökar i många grupper och detta är den vanligaste sjukskrivningen.

Psykisk ohälsa är vår tids absolut största folkhälsoproblem. Enligt resultatet framkom även att 5 av 10 chefer/ledare varit deprimerade eller haft sömnstörningar och över hälften har upplevt ohanterlig stress.

Friska ledare/chefer och medlemmar/medarbetare med mer energi och koncentration hjälper till att skapa sunda, positiva och lönsamma föreningar/arbetsplatser!


Att må sitt allra bästa med hjälp av fungerande individuella hälsoråd är nyckeln till livslång hälsa. Optimera hälsan och öka kunskapen om hur man kan anpassa sin kost, träning och livsstil för att hålla sig frisk, minska sjukskrivningar och leva frisk längre.

Varje individ är unik och målet kan vara bättre prestation och mer energi, förbättrad gruppdynamik, viktminskning, sjukdomsprevention och förbättrade hälsovärden såsom minskade inflammationer, värk, stress, depression, psykisk ohälsa, utmattning, utbrändhet, bättre blodfetter, stabilt blodsocker eller normaliserat blodtryck.


Gör en investering och ge er chansen till att må ert allra bästa!


Faktorerna som påverkar hälsoläget är många.

  • Kostvanor
  • Sömn
  • Beroenden (socker, nikotin, läkemedel mm)
  • Allergier
  • Stress
  • Återhämtning
  • Andnings vanor
  • Träning och Motion
  • Viktnedgång

Vill ni minska sjukskrivningarna och samtidigt få en gladare personal?
Bjuder företaget eller föreningen på t.ex. frukost, fika eller nåt “gött” till kaffet?
Vill du optimera din kaféverksamhet eller restaurang?
Hur näringsriktig är fika’n eller lunchen och hur påverkar den din prestation under dagen?
Vill eran idrottsförening att medlemmarna ska få ut maximalt av sin träning genom att välja rätt bränsle?
Värnar ni om personalens eller kundernas hälsa och vill ge något tillbaka?
Vill du optimera din precision och prestation, genom att få din kropp att jobba med dig istället för mot dig?
Känner du oro eller stress inför en tävling, idrottsprestation eller ett möte och magen kanske är i uppror?
Kan precisionen påverkas av det jag äter?
Hur kan du få mer energi?
Är du trött på att vara trött?

Anmäl ditt intresse här, en förfrågning eller offert

PS: Det går även att få Funktionsmedicinsk individuell hälsocoaching för personalen, enligt offert eller konsultarvode.

ANVÄND FRISKVÅRDSBIDRAGET!
Kostrådgivning och alla kostrelaterade tjänster räknas som friskvård.

Statistik – Så mycket kostar ohälsan på arbetsplatsen
Enligt en undersökning kostar en medarbetare ifrån riskgruppen arbetsgivaren ca: en månadslön per år, jämfört med en medarbetare i friskgruppen. Då är inte produktionsbortfallet medräknat.

”En medarbetare som ändrar sin livsstil till det bättre är värd cirka 100 000 kronor i färre sjukdagar per år och 400 000 kronor i ökad arbetskapacitet”. Stefan Lundström, hälsoekonom

0
Har sköldkörtel problem
0
Har diabetes
0
får cancer varje år
0
% är överviktiga

Kontakta oss

Vänligen kontrollera din e-postadress en extra gång och glöm inte att fylla i ditt telefonnummer, så återkommer vi inom kort.

0
kvinnor lider av hormonobalans
0
Skadas inom vården
0
dör av skador inom vården
0
dör av kosttillskott
Icon

RECENSIONER

Vad tycker och tänker andra om Eva-Lotta eller den hjälp de fått?

Är det något det här landet behöver (och alla andra också) så är det nytänk inom kost och hälsa. Något som Eva-Lotta personifierar. Jag är henne evigt tacksam för de råd jag har fått.

Christian Ravn-Holm

Nytänkande, envis, tydlig med ett syfte att öka medvetande om hur hälsan påverkas. Sjukdom ökar och med god kunskap kommer Eva-Lotta kunna hjälpa allt fler med hennes stora brinnande engagemang.

Nadja Öström fd. Ordf. Sköldkörtelföreningen

Med stort engagemang och en imponerande kunskap sprider Eva-Lotta hälsoråd och försöker påverka och förbättra situationen för våra barn. Hon är en sann inspiratör som drivs av passion och vetenskap.

Christine Almevind Starck

Med kunskap i absolut framkant, och helhjärtat engagemang i varje detalj, sprider Eva-Lotta kunskap både som inspiratör och rådgivare.

Karin Ehlers

För sitt arbete med att skapa förståelse och kunskap om innehåll och näring i kosten.

Christine Aspeqvist

För hennes omättliga kunskap om kost o näring. Vägleder oss så att kroppen ska få det ultimata stödet för att läka olika tillstånd o sjukdomar. Att hjälpa människor bli friskare, starkare o piggare. En mycket inspirerande själ. Med naturlig ekologiskt synsätt för människan o naturens bästa. För allas gemensammas bästa. Tack för du finns Eva-Lotta Ryd

Cecilia Widén