KOSTGAJDEN

Låt din mat vara din medicin.

KOSTGAJDEN

KostGajden är ett färdigt koncept framtaget av kostexperten och kokboksförfattaren Anna Hallén. Under 3-6 tillfällen träffas vi totalt 6 timmar. Vid varje tillfälle skapar vi en större förståelse för hur kroppen fungerar, västerländska sjukdomar och kostens betydelse för vår hälsa. Kursen tar upp naturlig glutenfri lågkolhydratkost med naturliga fetter, den kost vi är designade för att äta.

Är du trött på bantningsmetoder och dieter som inte fungerar? Är du trött på ständigt sötsug? Längtar du efter att må bra och känna dig nöjd med din kropp? Vill du kunna hitta din hälsovikt?

Vill du få kunskap att kunna förändra din livsstil och kanske även dem i din omgivning, är kursen ett perfekt tillfälle. Allt material ingår för komplett kurs.

  • Lektion 1: Introduktion och rivstart. Vi kommer att prata om naturlig kost och vad vi är designade för att äta. Må-bra kurvan. Fettförbränning. Hormoner.
  • Lektion 2: Värk och kunskap för välmående. Vi kommer att prata om värk i olika former och hur kosten kan påverka dessa. Inflammationer, stress och magproblem.
  • Lektion 3: Socker. Under detta tillfälle kommer vi prata om socker, fusksocker och sockrets makt.
  • Lektion 4: Fett, fettförbränning & omega-3. Här pratar vi om fett och kolesterol. Vad är sanning och vad är myter?
  • Lektion 5: Vitaminer, mineraler & antioxidanter. Vi pratar om vilka som finns, hur dom fungerar och hur du kan använda den kunskapen.
  • Lektion 6: Livstil, motion & frågor. Sista lektionen pratar vi om hur du äter dig frisk och får energi. Du får kunskap för viktminskning, motion, välmående och friskhet.

Det finns även möjlighet att lägga kursen varannan vecka för att få extra tid att reflektera över det vi lär oss.