VÅRA FÖRELÄSNINGAR & UTBILDNINGAR

Kunskap är inte tungt att bära, låt dig inspireras

Föreläsningar

Föreläsningar för företag, kommuner, organisationer eller föreningar
En föreläsning kan vara en perfekt kick för att öppna upp till mera engagemang och ökad kunskap om det personliga ansvaret för sin hälsa. Föreläsningar inom funktionsmedicin, kost, hälsa, hormoner, optimering och livsstilsråd med professionell och vetenskaplig nivå. Ur ett företagsekonomiskt perspektiv är det mycket lönsamt att satsa på hälsa.

Läs mer

KOSTGAJDEN

KostGajden är ett färdigt koncept inkl. recept. Under 3-6 tillfällen träffas vi totalt 6h. Vid varje tillfälle skapar vi en större förståelse för hur kroppen fungerar, västerländska sjukdomar och kostens betydelse för vår hälsa. Kursen tar upp naturlig glutenfri lågkolhydratkost med naturliga fetter, kost vi är designade för att äta.

Läs mer

Medveten andning

Föreläsning, Kurs eller Personlig coachning

Vår andning är kroppens överlägset viktigaste funktion då vi inte kan överleva utan syre. Om du inte håller med, testa att sluta andas i tre minuter. Den kan hjälpa oss att stressreducera, bli piggare och friskare. Om du vill du optimera din andning, så kan du även prova en 28-dagars träning där du få lära dig mer om andningens funktion och hur du kan få en god nattsömn, minska svullnad i kroppen, öka din prestationen med mindre ansträngning och du får en massa olika användbara verktyg för medveten andning. En föreläsning ger dig kunskap om hur andningen påverkar din hälsa, din sömn, ditt lymfsystem, glymfsystem, tänder och mycket mer.

Läs mer

Idrottsoptimering

Funktionsmedicinsk hälsorådgivning eller föreläsning för träning och prestation

Du lägger många timmar på fysisk träning, tid och pengar på utrustning och tränare. Du har satt höga mål och vill nå din fulla kapacitet.Vad du äter påverkar inte bara hur mycket du orkar utan påverkar också “träningssvaret” d.v.s. vilket resultat träningen ger. Vill du bli starkare, snabbare eller uthålligare så lönar det sig att låta maten vara en del av träningsupplägget.

Läs mer

Gravidoptimering

Optimera din graviditet med funktionsmedicinsk hälsorådgivning

För dig som är gravid eller vill bli gravid eller är nybliven mamma och vill kunna må ditt allra bästa.
Du kan få svar på dina frågor om näringsoptimering och mat för barn.
Mer info kommer inom kort, du kan boka dig via anmälan redan idag.

Läs mer

VÅRA TJÄNSTER

Detta är din hälsomottagning på nätet. Funktionsmedicin är ett förebyggande, holistiskt och individualiserat tillvägagångssätt, som syftar till att finna grundorsaken, stödja livskvaliteten och förebygga sjukdom. Varje patient är unik och varje kropp är ett holistiskt system.

All rådgivning och alla hälsotester individanpassas. Vi ger ingen klinisk rådgivning. Om du har akuta hälsoproblem, kontakta sjukvården.

RECENSIONER

Vad tycker och tänker andra om Eva-Lotta eller den hjälp de fått?

Är det något det här landet behöver (och alla andra också) så är det nytänk inom kost och hälsa. Något som Eva-Lotta personifierar. Jag är henne evigt tacksam för de råd jag har fått.

Christian Ravn-Holm

Nytänkande, envis, tydlig med ett syfte att öka medvetande om hur hälsan påverkas. Sjukdom ökar och med god kunskap kommer Eva-Lotta kunna hjälpa allt fler med hennes stora brinnande engagemang.

Nadja Öström Ordf. Sköldkörtelförbundet

Med stort engagemang och en imponerande kunskap sprider Eva-Lotta hälsoråd och försöker påverka och förbättra situationen för våra barn. Hon är en sann inspiratör som drivs av passion och vetenskap.

Christine Almevind Starck

Med kunskap i absolut framkant, och helhjärtat engagemang i varje detalj, sprider Eva-Lotta kunskap både som inspiratör och rådgivare.

Karin Ehlers

För sitt arbete med att skapa förståelse och kunskap om innehåll och näring i kosten.

Christine Aspeqvist

För hennes omättliga kunskap om kost o näring. Vägleder oss så att kroppen ska få det ultimata stödet för att läka olika tillstånd o sjukdomar. Att hjälpa människor bli friskare, starkare o piggare. En mycket inspirerande själ. Med naturlig ekologiskt synsätt för människan o naturens bästa. För allas gemensammas bästa. Tack för du finns Eva-Lotta Ryd

Cecilia Widén

Kontakta oss

Vänligen kontrollera din e-postadress en extra gång och glöm inte att fylla i ditt telefonnummer, så återkommer vi inom kort.

Kontakta oss